question about the forum

Discussion in 'General Discussion' started by rosierita, Mar 25, 2004.

  1. rosierita

    rosierita Active Member

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    5,217
    Location:
    South Carolina
    i have this site bookmarked, but last night my bookmark stopped working! i was going ~ "OHHHHHHH NOOOOOOO!!!!!" :eek: :eek: :eek: :eek: whew! i found it again under a search. it's the same address.... but the one i had bookmarked said "not found", so now i have it bookmarked again & the new bookmark works.:confused: what's up w/ that??
  2. Kev

    Kev New Member

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    7
    Location:
    KY
    I think its in your computer. Mine does that occasionally with my favorites. It'll say error 404 not found. If I shut it down and fire it back up they all work again. Not sure why?:confused:
  3. whitefeather

    whitefeather New Member

    Joined:
    May 19, 2003
    Messages:
    42
    I was getting the 404 this morning so i tried using a link through a search engine and I got error website not found...and then all of a sudden it was working, weird.
  4. LIKTOSHOOT

    LIKTOSHOOT Advanced Senior Member

    Joined:
    Apr 26, 2001
    Messages:
    9,367
    Seems it affected everyone differently, I lost it yesterday around 3:00pm and just now got back on. There was some maintenance going on, I believe a server switch. Like a State worker, he fell asleep at the switch (lmbo) No foul iris. You funny guy! All is well now......thought I had a TFF virus.


    LTS
  5. tuckerd1

    tuckerd1 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2001
    Messages:
    3,250
    Location:
    Paint Rock Valley, Alabama
    Our website host had problems last nite and this morning. Problem should be solved now.
  6. misiu

    misiu New Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    158
    Location:
    British Columbia
    Scared the heck out of me-I got some message I sure didn't understand and thought maybe something had happened to our site:eek: :eek: :eek: Glad to see it was just a glitch-don't know where I would go if not for this place:D :D :D
  7. glocknut

    glocknut New Member

    Joined:
    Dec 14, 2003
    Messages:
    12,490
    Location:
    THE FORUM MASCOTT...
    Several forums were down yesterday....

    Kinda had me scared that some liberal "hacker" mighta been running arround messing with us...

    mike
  8. ibtrukn

    ibtrukn New Member

    Joined:
    May 13, 2001
    Messages:
    4,335
    Location:
    central N.J.
    Told me to log in, then ma passwerd NG then apply fer nu passwerd now everdamting hunkydory......never noo wot the 1st p-werd was anyhow. :cool:
Similar Threads
Forum Title Date
General Discussion New to forum/Question regarding MY gun ownership rights in Texas Mar 6, 2014
General Discussion Question about gun forums Apr 19, 2013
General Discussion Question about the forum Aug 11, 2012
General Discussion Question about forum software Nov 6, 2011
General Discussion Question for all in forum"s....? Mar 18, 2009

Share This Page