Mam konstrukcję 300 blackout, nad którą pracowałem. Kiedy przeładowuję broń, nabój przechodzi z magazynka do komory, a następnie nie da się go ręcznie wyjąć z komory.
Mój problem jest podobny do tego.
Co powoduje ten problem?
Rzeczy, które do tej pory próbowałem, aby rozwiązać problem:
Zauważyłem, że magazynki Magpul 300 Blk powodują problemy z podawaniem, więc wypróbowałem magazynek C-Products i zacząłem uzyskiwać niezawodne podawanie z Ammo Inc 300blk Vmax, ale naboje nadal utykają w komorze i trudno je niezawodnie (ręcznie) wyciągnąć. Broń nie została jeszcze wystrzelona, ale z tym problemem jestem pewien, że nie będzie działać.
Używam następujących części:
Mega Arms Gator Lower
Mega Arms upper
Mega Arms 300 Blk barrel
Master of Arms Adjustable Gas Block
Zev Wedge Lock Handguard
CMC Bolt Carrier Group
CMC Lower Parts Kit
(jeszcze nie zainstalowano spustu)
VLTOR A5 Buffer (A5SH0 Stal nierdzewna 6,35oz, w przybliżeniu równoważny A5H3, Vltor Rifle Spring)
LMT Buffer Tube (308)
www.vltor.com
Mój problem jest podobny do tego.
Rzeczy, które do tej pory próbowałem, aby rozwiązać problem:
Zauważyłem, że magazynki Magpul 300 Blk powodują problemy z podawaniem, więc wypróbowałem magazynek C-Products i zacząłem uzyskiwać niezawodne podawanie z Ammo Inc 300blk Vmax, ale naboje nadal utykają w komorze i trudno je niezawodnie (ręcznie) wyciągnąć. Broń nie została jeszcze wystrzelona, ale z tym problemem jestem pewien, że nie będzie działać.
Używam następujących części:
Mega Arms Gator Lower
Mega Arms upper
Mega Arms 300 Blk barrel
Master of Arms Adjustable Gas Block
Zev Wedge Lock Handguard
CMC Bolt Carrier Group
CMC Lower Parts Kit
(jeszcze nie zainstalowano spustu)
VLTOR A5 Buffer (A5SH0 Stal nierdzewna 6,35oz, w przybliżeniu równoważny A5H3, Vltor Rifle Spring)
LMT Buffer Tube (308)