Około miesiąc temu poszedłem na Get Together / Shoot z grupą członków Missouri AR15.com. Jeden z facetów miał swój MKE AP5 (MP5 Clone) skonfigurowany do uruchomienia Super Safety. Strzelałem z niego i planuję zrobić to samo z moim. Klony MP5 potrzebują specjalnego dołu, aby uruchomić grupę kontroli ognia AR15 i Super Safety. Zamówiłem jeden, który ma 4-tygodniowy czas realizacji.
W międzyczasie zamówiłem 2 Super Safeties dla moich AR15. Wiele firm je sprzedaje, a bieżąca stawka wynosi około 80 $. Istnieją różne style, które rosną w cenie. Niektóre są jak standardowe 3-pozycyjne zabezpieczenie AR. Wersja podstawowa to zabezpieczenie przyciskiem.
Kupiłem swój od Active Safety Designs i dostałem ich utwardzoną wersję, która była nieco droższa.
Inni sprzedawcy:
Grey Market Research
Deez Nuts Tactical
Super Safety Shop
Harrison Gun Works - Zamówiłem u nich mój dolny MP5.
Zainstalowałem go w dolnym odbiorniku Anderson i przetestowałem z wieloma górnymi. Działa fantastycznie. Jest zmiana gry, a potem zmiana świata, przynajmniej nasz mały świat tutaj, w USA. Umieściłem to w 2 kategorii. Aby uzyskać tę funkcjonalność, wcześniej trzeba było wydać 30 000 $!
Istnieją krótkie filmy trwające 22 sekundy lub mniej, pokazujące Super Safety w akcji.
Mag Dump 30rds
Bursts 30rds
Semi, Safe, Super Safe 20rds
Bursts & Mag Dump 30rds
W międzyczasie zamówiłem 2 Super Safeties dla moich AR15. Wiele firm je sprzedaje, a bieżąca stawka wynosi około 80 $. Istnieją różne style, które rosną w cenie. Niektóre są jak standardowe 3-pozycyjne zabezpieczenie AR. Wersja podstawowa to zabezpieczenie przyciskiem.
Kupiłem swój od Active Safety Designs i dostałem ich utwardzoną wersję, która była nieco droższa.
Inni sprzedawcy:
Grey Market Research
Deez Nuts Tactical
Super Safety Shop
Harrison Gun Works - Zamówiłem u nich mój dolny MP5.
Zainstalowałem go w dolnym odbiorniku Anderson i przetestowałem z wieloma górnymi. Działa fantastycznie. Jest zmiana gry, a potem zmiana świata, przynajmniej nasz mały świat tutaj, w USA. Umieściłem to w 2 kategorii. Aby uzyskać tę funkcjonalność, wcześniej trzeba było wydać 30 000 $!
Istnieją krótkie filmy trwające 22 sekundy lub mniej, pokazujące Super Safety w akcji.
Mag Dump 30rds
Bursts 30rds
Semi, Safe, Super Safe 20rds
Bursts & Mag Dump 30rds