The Firearms Forum banner

Zrobiłem wczoraj coś....

267 views 8 replies 8 participants last post by  shootbrownelk  
#1 ·
Więc wczoraj musiałem udać się do LGS, aby zdobyć część do ponownego złożenia mojego AR-15. Kiedy tam byłem, zobaczyłem ładnie wyglądający Remington 7400, kalibru 30-06. Poprosiłem, żeby mi go pokazali i czy przyjąłby zamianę za AR-10. Powiedział, że tak, i LSS, teraz mam 30-06, kaliber, którego brakowało w mojej kolekcji przez ostatnie 7-8 lat. Sprawdziłem lufę, żeby obejrzeć gwinty i są bardzo ładne. Trochę osadu miedzianego i węglowego, ale gwinty w bardzo dobrym stanie. Zaproponował mi dodatkowe 100 dolarów, które przyjąłem jako kredyt sklepowy, zapewniając sobie powrót do interesów. Spodobało mu się to. Oboje uważamy, że dobrze na tym wyszliśmy.

#9 ·
7400 było lepszym karabinem niż 742. Problemy i brak obsługi klienta w Remington z 742 lat temu sprawiły, że nigdy więcej nie kupiłem produktu Remington.
Remington's 760 pompki nie były problematyczne. Karabinów powtarzalnych 721, 700, 600 również są w porządku. Każdy producent karabinów miał swoje buble, Remington miał swoje półautomaty.

#7 ·
Poszło Ci świetnie ... Wolałbym mieć Remington 7400 w kalibrze 30-06 niż AR-10 ...
Każdego dnia tygodnia i dwa razy w niedzielę ... A do tego dostałeś 100 dolarów !!! Dobry interes ... Niesamowity interes !
Tutaj w bagiennych rejonach Luizjany ... 7400 jest ceniona za szybkie strzelanie z bliska do jeleni i dzików ... dla mnie 30-06 to nadal król ...
Ładny łup !
Gary